Cauta oferte

Termeni si conditii
Conditii generale de utilizare pentru toate relatiile intre site-ul www.intermont..ro si utilizatorii sai,. persoanele fizice sau juridice, care acceseaza si folosesc acest site:
 
1. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Daca cei care acceseaza site-ul nu sunt de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea lui. Acest site se adreseaza numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse, pe care le va putea consulta in orice moment .
2. www.intermont.ro este un site de publicitate si prezentare online a ofertelor imobiliare aflate in portofoliul INTERMONT SRL Sinaia.
Pozele prezentate pe web site-ul nostru sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza informatii contractuale.
Informatiile prezentate pe acest web-site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate.
INTERMONT SRL nu garantează acuratetea informatiilor, textelor, graficelor, link-urilor sau oricăror elemente conținute în aceste materiale. INTERMONT SRL îşi rezervă dreptul de a face modificări, corecturi în acest site, precum şi îmbunătătiri ale informatiilor continute în acest site, în orice moment şi fără o notificare prealabilă.
3. Dreptul de autor: - toate informatiile si pozele  publicate pe www.intermont.ro apartin INTERMONT SRL si nu pot fi copiate, publicate, sau transmise, fara acordul scris al INTERMONT SRL. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.
4. Datorita faptului ca actualizarea datelor nu se face zilnic, iar vizionarea unor imobile se face numai pe baza unei programari prealabile, INTERMONT SRL nu se face raspunzatoare fata de nici o persoana fizica sau juridica, pentru nici un fel de pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea acestui site, daca dorinta de a vedea un imobil nu este confirmata, punctual, cu cel putin 24 de ore inainte de data stabilita pentru vizionarea unui imobil aflat in portofoliul sau.
5. In zilele de sambata programul de lucru este intre orele 09.00 - 12.00, exclusiv pentru vizionari imobile programate in cursul saptamanii.
6. Datorita situatiei actuale cauzate de pandemia de coronavirus, intalnirile la sediul agentiei pentru vizionari imobile, sau pentru consultanta imobiliara, se fac in baza unei programari prealabile confirmate cu cel putin 24 de ore inainte.